Cine suntem noi?

Suntem o echipa de programatori și specialisti care au decis să dezvolte platforma IPTV / OTT cele mai complete și avansate tehnologic.

Posibilități nelimitate.

Experiență

Membrii echipei noastre, atât dezvoltatorii, cât și managerii au o experiență vastă în domeniul tehnologiilor IPTV/OTT.


Posibilități

Posibilitățile nelimitate sunt la îndemâna dumneavoastră. Alăturați-vă platformei cu cea mai rapidă creștere în categoria sa și bucurați-vă de televiziune.

Calitate

Din punct de vedere tehnologic, aceasta este cea mai avansată platformă cu numărul său mare de caracteristici combinate într-un singur produs minunat.

TV Romania Live

Obiectivul nostru a fost să le permitem clienților noștri din întreaga lume să își urmărească televiziunea nativă oriunde s-ar afla. Serviciul este cât se poate de simplu și experiența este uimitoare!

Testați gratuit platforma noastră IPTV și ajutați-ne să modernizăm lumea telecomunicațiilor cu feedback-ul dvs.

Dacă faceți clic pe butonul de mai jos, veți fi redirecționat către formularul de înregistrare, unde vă puteți lăsa informațiile și puteți primi gratuit 3 zile de abonament.

De ce să ne alegeți?

Oriunde ai fi.

MODERN

O interfață de utilizare foarte modernă și totuși simplă, concepută pentru toți clienții. Te vei obișnui cu aplicația noastră în cel mai scurt timp!

NOU

Caracteristici care nu au mai fost văzute până acum! Browser TV Internet, import CCTV, flux de știri RSS și multe altele!

LEGAL

Evitați pirateria și conținutul ilegal! De ce să riști pierderea documentelor și taxe incredibile? Oferim mai multe la prețuri mai mici.

SIGUR

Metode avansate de stocare a informațiilor. Simțiți-vă liber și relaxat în timp ce urmăriți canalele dvs. TV preferate.

F.A.Q.

U našoj ponudi ćete naći preko 200 domaćih TV kanala, uključujući PRVA TV, B92, PINK paket kanala kao i mnoge druge. 
U svakom trenutku možete, na sopstvenu odgovornost, pretražiti širok asortiman TV kanala sa interneta, ili se obratiti nekom od naših agenata koji će Vam pomoći pri dodavanju novih ili pretplati na strane TV servise.

Da! Există o perioadă de testare de 3 zile pentru toți cei care completează formularul de pe următorul link. După înregistrare, trebuie să vă confirmați numărul de telefon, care va servi și ca nume de utilizator pentru conectarea la platforma noastră.

Da! Toate canalele pe care le găsiți în lista noastră sunt legale! Pentru acele canale adăugate prin secțiunea TV Internet, clientul își asumă întreaga responsabilitate și este informat pentru prima dată când intră în această secțiune.

Aplicația are o platformă largă și poate fi instalată direct din magazinele oficiale. Dispozitivele acceptate sunt: Samsung Smart TV (tizen), LG Smart TV, Android TV, Android mobil, Amazon Fire, iOS, Apple TV și browserele Web. Televizorul nu are acces la internet, puteți achiziționa dispozitivul nostru set-top-box cu rezoluție Ultra HD (4k) și să vă transformați televizorul obișnuit într-un televizor inteligent!

Ideea noastră de a simplifica utilizarea televiziunii a fost încununată de comenzile noastre vocale. Set-top-box-ul nostru oferă posibilitatea de a apela numele canalelor TV direct prin telecomandă.