ASTA ESTE VIITORUL

TELEVIZIUNII

Sute de canale

Sute de canale TV pentru toată lumea.

Canale TV prin Internet

Răsfoiți mii de canale TV online.

Derulați înapoi și redați

Nu ratați nimic cu funcția noastră de recuperare!

M3U8 Liste

M3U8 se prezintă direct în playerul nostru.

Canale TV exclusive cu cele mai ieftine abonamente de pe piață.

Încercați serviciile noastre 3 zile gratuit.

Browser de canale TV pe internet cu 30.000 de canale TV pe tot globul.

De ultimă generatie, dispozitiv Ultra HD STB cu comenzi vocale.

Și multe, multe altele…
Bucurați-vă de televiziune.

Ce este Internet TV?

Navigarea pe Internet pentru canale TV sub diferite criterii este una dintre caracteristicile principale ale aplicației noastre și, de asemenea, marca noastră comercială. Această caracteristică nu se găsește în nicio altă platformă OTT / IPTV.

Răsfoiți peste 30.000 de canale TV după numele canalului, genul acestuia sau după țara de origine.

Notă importantă: Utilizatorul își asumă întreaga responsabilitate pentru conținutul importat. Aplicația noastră nu găzduiește niciunul dintre canalele găsite pe Internet și, prin urmare, nu încalcă niciun conținut protejat prin drepturi de autor. Mai multe despre acest lucru citiți în politica noastră de confidențialitate.

Importați listele existente m3u8 direct în aplicația noastră.

Un număr mare de utilizatori care locuiesc în străinătate în țara natală utilizează toate sursele posibile de canale TV pentru a viziona televiziunea nativă. Acesta este motivul pentru care listele m3u8 au devenit atât de populare și de ce am permis clienților noștri să le importe.

Mulți dintre clienții noștri sunt foarte obișnuiți cu acest mod de a viziona canalele TV, dar de ce să vă opriți acolo când aveți posibilitatea de a naviga pe internet pentru oricare canal ați dori să vizionați?

Bucurați-vă de televiziune!

Importați CCTV, camere de supraveghere video

Instalați supravegherea video și urmăriți fluxul din aplicația noastră. Urmăriți canalele dvs. TV preferate și puteți accesa oricând propriul flux de supraveghere video.

Uitați de toate acele aplicații CCTV confuze și încercați funcția noastră CCTV, unde vă puteți conecta supravegherea video și canalele de televiziune, facilitând astfel accesul la ambele în orice moment. Derulați înapoi, redați, repede înainte sau urmăriți totul live, încercați acum gratuit!

Pentru instrucțiuni despre cum să importați în siguranță CCTV în lista dvs. De canale, contactați-ne.

Angajam!

Căutăm oameni ambițioși și energici care sunt dispuși să lucreze cu noi și să ne împărtășească viziunea. Dacă credeți că aveți ce trebuie, contactați-ne și lăsați-vă informațiile, acest lucru vă poate schimba viața! Nu este necesară nicio experiență.

Dacă sunteți proprietarul unei platforme IPTV / OTT existente și sunteți dispus să vă legalizați platforma, contactați-ne și deveniți partenerul nostru.